У Приазов'ї журналістам ТСН довелося ховатися від обстрілів бойовиків

У Приазов'ї журналістам ТСН довелося ховатися від обстрілів бойовиків

Фото: Facebook/Любомир Кащій

Бойовики щодня відкривають вогонь по позиціях військових

Ні доби без обстрілів. Важкі міни забороненого калібру ворог не шкодує по всій лінії фронту, але найбільше дістається Приазов'ю. Найчастіше обстрілюють уночі. Втім, і вдень не всюди тихо. За інформацією наших джерел, поміж українських бійців є поранені, йдеться в ТСН.19.30.

Максим із Херсона лише два дні як відсвяткував 20-тиріччя. Вчився у морехідному училищі, і от-от мав піти у навколосвітню подорож. Натомість пішов у морські піхотинці, воювати за Україну. Він отримав унікальний позивний – 52, за свій кремезний розмір ноги 52 розміру. Він має і ексклюзивні армійські чоботи. Їх замовили солдатові батьки, каже боєць, перш ніж відправити на фронт.

Таких молодих, як Максим на цій позиціі чимало. Хлопці на війні лише з місяць.

Едик з Миколаєва. Йому 18. Він твердо вирішив – спершу здобуде бойовий досвід, і лише потім піде навчатися в одеський військовий виш. Каже, ночами тут не вщухають бої. А вдень щойно стихне – чистять зброю і стоять на варті.

На Приазов'ї бойовики активно використовують важкі міни забороненого калібру

На Приазов'ї бойовики активно використовують важкі міни забороненого калібру

Військові кажуть, що бойовики що стоять проти них у Комінтерновому на вигіднішій позиції, бо на вершині. А стріляти по них не з руки, бойовики традиційно стоять у житлових кварталах.

Просто під час зйомок сюжету бойовики починаю стріляти. Армійці швидко повертаються на позиції, а журналістів просять покинути небезпечну територію

Повʼязані теми:

Наступна публікація