Затримані на Луганщині російські спецпризначенці дали нові свідчення: відео допитів

Затримані на Луганщині російські спецпризначенці дали нові свідчення: відео допитів

Спецпризначенці дали нові свідчення / Фото: YouTube

За словами військових РФ, вони прибули в Україну 26 березня.

Затримані на Луганщині російські військовослужбовці ГРУ РФ дали нові свідчення. 

Відео зізнань двох полонених були опубліковані на сайті СБУ. 

Зокрема, сержант ГРУ Олександр Александров, який досі перебуває на лікарняному ліжку, розповів, що він "діючий військовослужбовець РФ". 

"Посада – розвідник-санітар. Проходжу військову службу військової частини 21208, третя гвардійська окрема бригада спеціального призначення, яка розташована у місті Тольятті", - сказав Александров.

За його словами, бригада під командуванням полковника Щепеля Сергія Анатолійовича зайшла на територію України 26 березня 2015 року у кількості 220 осіб, у складі другого батальйону (комбат – Напольських Костянтин Миколайович, майор, громадянин РФ). 

"На територію України увійшов другий батальйон у складі трьох груп розвідки, групи кореспондентського зв'язку, водіїв роти спеціального озброєння", - сказав росіянин, а також назвав повний перелік імен військових, які входили до складу групи.

Водночас, другий затриманий, капітан ГРУ Євген Єрофєєв, під час допиту підтвердив слова Александрова стосовно того, як, коли і в якому складі російські військові опинилися на території України.

Нагадаємо, що раніше речник АТО Андрій Лисенко розповів, за якими статтями обвинувачують затриманих спецпризначенців РФ.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація