Автосалон у Лос-Анджелесі 2018: Mazda представила оновлену "трійку"

Серійна Mazda 3 буде доступна з п'ятьма двигунами на вибір.

У середу, 28 листопада, на автосалоні у Лос-Анджелесі Mazda презентувала оновлену "трійку" у хетчбекові. Автомобіль планують випускати з п'ятьма видами двигунів.

Оновлену Mazda 3 побудували на новій платформі SkyActiv Vehicle Architecture, пише AutoBlog.

Четверте покоління "трійки", попередні моделі якою користувалися досить великою популярністю серед українців, з'явитися у продажу вже 2019 року. Спочатку автомобіль завезуть на ринок США, а потім поширять і в інші країни.

Особливу увагу японці приділили силових установок Mazda 3. Покупцеві буде доступно на вибір п'ять моторів: три бензинових Skyactiv-G об'ємом 1,5/2/2,5 л, 1,8-літровий дизель Skyactiv-D і "мікрогібридна" установка на базі нового бензинового двигуна з запалюванням від стиснення Scyactive X.

Крім хетчбека "трійка" також буде випускатися у кузові седан. Хетчбек відносно попередньої моделі став компактніше: його довжина – 4459 мм, а висота – 1440 мм. Седан виріс у довжину до 4662 мм, а його висота зменшилася на 5 мм.

Фото: Reuters

Раніше згадувалося, що на автосалоні у Лос-Анджелесі кросовер Lincoln Aviator представили після рестайлінгу. Серійний Lincoln Aviator практично не відрізняється від концепту, який раніше представляли в Нью-Йорку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація