Volkswagen представить флагманський електрокросовер ID Lounge

Volkswagen представить флагманський електрокросовер ID Lounge

Фото: Associated Press

Модель отримає потужність близько 370 к. с

У квітні 2019 року на автосалоні у Шанхаї компанія Volkswagen представить найбільший електричний кросовер марки ID Lounge.

Поки що це тільки концепт, пише AutoNews.

Серійна модель з'явитися на початку наступного десятиліття спочатку у США і Китаї, а запуск на авторинку Європи запланований на 2024 рік.

Очікується, що потужність для повнопривідного позашляховика буде надходити від трансмісії, аналогічної тій, яка представлена в мінівені Buzz ID. Автомобіль використовує два електродвигуна, один з яких діє на передні колеса, а інший - на задні, забезпечуючи комбіновану потужність - 369 к. с.

Після запуску у виробництво модель буде конкурувати з такими великогабаритними позашляховиками, як Tesla Model X. Автомобіль стане флагманом сімейства електромобілів Volkswagen, до складу якого увійдуть хетчбек розміром з Golf, позашляховики Crozz і Crozz Coupe, а також мікроавтобус ID Buzz в ретро-стилі.

Варто відзначити, що раніше за ID Lounge на ринку з'являтися Crozz і Crozz Coupe. Приблизний старт продажів запланований на 2021 рік. Разом з тим у Volkswagen вже зараз впевнені, що значний попит на електричні кросовери викличе нестачу моделей на авторинку.

Раніше у Volkswagen вже заявили, що планують випустити 70 нових моделей електрокарів. Автомобілі створять під різними брендами концерну.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація