Короп із фенхелем

Ця оригінальна страва здивує ваших гостей вишуканим ароматом і надзвичайним смаком.

Короп із фенхелем

© klopotenko.com\ТСН.ua

Короп на святковому столі — це завжди дуже смачно. Я вирішив додати до коропа фенхель, дуже ароматний і пряний. Мені здається, це одне з найбільш виграшних поєднань. А як гарнір я рекомендую приготувати тушковану червону капусту. Обіцяю, буде дуже смачно!

Час підготовки — 15 хвилин.

Час приготування — 40 хвилин.

Вам знадобиться:

  • короп (приблизно 1,5 кг) — 1 шт.;

  • фенхель — 1 корінь;

  • насіння фенхелю — 1 ч. л.;

  • лимон — 1 шт.;

  • кориця — 1 паличка;

  • рослинна олія — 2 ст. л.;

  • сіль та перець за смаком.

© klopotenko.com

Приготування:

1. Корінь фенхеля помийте, обсушіть і наріжте кружальцями.

© klopotenko.com

2. Коропа зачистіть від луски і видаліть нутрощі з зябрами. Натріть сіллю і свіжомеленим перцем. Полийте рибу рослинною олією (приблизно 2 ст. л.).

© klopotenko.com

3. Полийте рибу соком половини лимона. Покладіть всередину паличку кориці.

© klopotenko.com

4. Далі покладіть всередину слайси фенхеля, скибки половини лимона, насіння фенхелю (1 ч. л.). Запікайте рибу в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Подавайте рибу з будь-яким гарніром на ваш смак. Я рекомендую подавати запечену рибу з тушкованою червоною капустою.

© klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок.Вихідний

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie