Короп із фенхелем
Ця оригінальна страва здивує ваших гостей вишуканим ароматом і надзвичайним смаком.
© klopotenko.com\ТСН.ua
Короп на святковому столі — це завжди дуже смачно. Я вирішив додати до коропа фенхель, дуже ароматний і пряний. Мені здається, це одне з найбільш виграшних поєднань. А як гарнір я рекомендую приготувати тушковану червону капусту. Обіцяю, буде дуже смачно!
Час підготовки — 15 хвилин.
Час приготування — 40 хвилин.
Вам знадобиться:
короп (приблизно 1,5 кг) — 1 шт.;
фенхель — 1 корінь;
насіння фенхелю — 1 ч. л.;
лимон — 1 шт.;
кориця — 1 паличка;
рослинна олія — 2 ст. л.;
сіль та перець за смаком.
© klopotenko.com
Приготування:
1. Корінь фенхеля помийте, обсушіть і наріжте кружальцями.
© klopotenko.com
2. Коропа зачистіть від луски і видаліть нутрощі з зябрами. Натріть сіллю і свіжомеленим перцем. Полийте рибу рослинною олією (приблизно 2 ст. л.).
© klopotenko.com
3. Полийте рибу соком половини лимона. Покладіть всередину паличку кориці.
© klopotenko.com
4. Далі покладіть всередину слайси фенхеля, скибки половини лимона, насіння фенхелю (1 ч. л.). Запікайте рибу в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Подавайте рибу з будь-яким гарніром на ваш смак. Я рекомендую подавати запечену рибу з тушкованою червоною капустою.
© klopotenko.com
Готувати — це просто!
Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок.Вихідний