Овочі з ковбасками на пательні

Це дуже проста страва на приготування якої ви витратите лише 10 хвилин.

Практично всім хочеться поїсти смачно, недорого і швидко. В цьому випадку можуть допомогти готові продукти, наприклад мисливські ковбаски. Ні, я не пропоную вам їх просто з’їсти, адже з них можна приготувати дуже смачну підсмажку з овочами і пряними травами.

Зараз ви можете використовувати свіжі овочі, а взимку і навесні взяти заморожену суміш. У будь-якому випадку лише за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну м’ясну страву з овочами. Овочі з ковбасками на пательні — смачно та швидко.

Час підготовки — 5 хвилин.

Час приготування — 5 хвилин.

Вам знадобиться:

  • морква — 150 г;
  • зелений горошок (заморожений) — 100 г;
  • цибуля-порей — 150 г;
  • червоний перець (солодкий) — 100 г;
  • копчені ковбаски (мисливські) — 200 г;
  • соняшникова олія — 1 ст. л.;
  • спеції (суміш сухих італійських трав) — 1/2 ч. л.;
  • сіль за смаком.

Приготування:

1. Овочі помийте, з перцю видаліть серцевину з насінням. Моркву і перець поріжте тонкою соломкою, а цибулю порей тонкими кружечками. Змішайте разом порізані овочі і зелений горошок.

2. Розігрійте пательню з олією і обсмажте ковбаски, порізані невеликими шматочками протягом 1-2 хвилин. Додайте овочеву суміш і обсмажуйте ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи. За хвилину до приготування додайте сухі пряні трави, сіль та перець за смаком і перемішайте.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції