Повітряне кокосове печиво

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це печиво зручне не лише тим, що швидко готується, але й тим, що може довго зберігатися.

З цим печивом все просто — з тістом потрібно працювати, як і з будь-яким пісочним. Усі складники мають бути холодними, а замішувати, розкачувати та вирізати його слід швидко. 

Інгредієнти:

  • кокосова стружка — 40 г;
  • вершкове масло — 120 г;
  • кокосова олія (можна замінити вершковим маслом) — 50 г;
  • цукор — 100 г;
  • ванільний екстракт (можна замінити ванільним цукром) — 1 ч.л.;
  • пшеничне борошно — 170 г.

Спочатку в мисці необхідно змішати борошно, цукор, кокосову стружку і ваніль. Додати кокосову олію, вершкове масло і швидко вимісити більш-менш однорідне тісто — важливо не місити довго. Після цього загорнути його в харчову плівку і поставити до холодильника на 2 години.

Розігріти духовку до 170˚C. Вийняти тісто з холодильника, тонко розкачати. Вирізати за допомогою форм печиво і викласти на деко — застеляти його або змащувати маслом не треба.

Випікати 8-10 хвилин — печиво має підрум'янитися. Остаточно твердим воно стає в процесі охолодження. А якщо покласти його до герметичної банки, то зберігати можна 2-3 тижні.

Більше рецептів читайте на picantecooking.com 

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Залиште свій коментар

Вибір редакції