Шоколадно-гарбузовий пиріг

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Завдяки неймовірному аромату цієї випічки дім наповнюється справжнім осіннім затишком і теплом.

Такий шоколадно-гарбузовий пиріг виходить дуже смачним, а завдяки його неймовірному аромату дім наповнюється справжнім осіннім затишком і теплом. Поєднання смаків у десерті дуже цікаве — солодкуватий гарбуз, шоколад та ще й шоколадна глазур зверху, погодьтесь, що звучить оригінально.

А ще цей пиріг дуже красивий у розрізі, бо для його приготування слід використовувати два вида тіста — шоколадне і гарбузове, які потім треба поєднати. Раджу насолоджуватися шоколадно-гарбузовим пирогом з чашечкою теплого чаю. 

Інгредієнти:

Шоколадне тісто:

  • 60 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 50 г сметани;
  • 30 г какао;
  • 120 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Гарбузове тісто:

  • 120 г гарбузового пюре;
  • 50 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 50 мл рослинної олії;
  • 150 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Приготування:

1. Готуємо шоколадне тісто. Для цього в окремій мисці треба просіяти і з'єднати борошно, какао і розпушувач.

2. Збити масло з цукром, додати по одному яйця, сметану і перемішати.

3. З'єднати масляну суміш з борошняною і відставити.

4. Готуємо гарбузове тісто. Попередньо почистити гарбуз, нарізати шматочками, запекти до м'якості і збити блендером в однорідне пюре.

5. Яйце збити з цукром, додати олію і гарбузове пюре. Просіяти борошно з розпушувачем і з'єднати все разом.

6. На дно роз'ємної форми постелити пергамент. По черзі ложкою викласти шоколадне і гарбузове тісто.

7. Випікати за температури 180°C близько 50 хвилин.

Шоколадно-гарбузовий пиріг, для блогів
instagram.com/yakim_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/yakim_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції