Вівсяна каша з карамелізованою грушею

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Цей сніданок буде асоціюватися у вас з вишуканим десертом, який просто тане на губах.

Я продовжую ділитися з вами ідеями приготування вівсяної каші. Сьогодні я розповім, як готувати її з карамелізованою грушею. У мене цей варіант асоціюється з якимось вишуканим десертом, який просто тане на губах. У цьому рецепті ви можете використовувати цукор або мед — виходить однаково смачно.

Час підготовки — 10 хвилин.

Час приготування — 5 хвилин.

Вам знадобиться:

  • вівсяні пластівці (звичайні або швидкого приготування) — 100-150 г;
  • вода — 300 мл;
  • молоко — 300 мл;
  • груша (кисло-солодка) — 1 шт.;
  • кардамон — 2 дрібки;
  • мед (або цукор для карамелізації) — 2 ст. л.;
  • волоський горіх (ядра) — 30 г;
  • вершкове масло — 20 г;
  • цукор (для каші) — 2 ст. л.

Приготування:

1. Грушу помийте і поріжте невеликими шматочками. Розігрійте пательню і розтопіть на ній цукор, поки він не розтане і не почне набувати золотистого відтінку. У випадку з медом просто додайте його під час обсмажування. Викладіть шматочки груші та обсмажуйте не більше одної хвилини.

2. Відваріть вівсяну кашу. Спочатку залийте її водою і доведіть до кипіння, додайте молоко, кардамон, цукор і варіть ще 2-3 хвилини. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і дайте постояти 1-2 хвилини. Подавайте кашу з грушею і горіхами.

Вівсянка з грушею, для блогів
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції