Запечені груші з сиром дорблю

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Приготуйте такі груші, якщо хочете здивувати гостей і не любите довго стояти біля плити.

Чи не найпопулярніший рецепт на моїй сторінці в Instagram. Стільки вже фотозвітів про нього отримувала — не злічити. Тому що готувати просто, а смак — вишуканий.

Приготуйте такі груші, якщо хочете здивувати гостей і не любите довго стояти біля плити. Та й себе потішити теж варто.

Одна моя подруга так підсіла на цю страву ще торік, що робила їх десятки разів. Головне — вибрати стиглі груші. Отже, нумо готувати.

Вам знадобиться:

  • 3 груші;
  • 2 столових ложки меду;
  • 50 г сиру дорблю;
  • 100 г волоських горіхів.
Груші, для блогів_1
instagram.com/juliya_levicka

Приготування:

1. Розріжте груші навпіл, чайною ложкою видаліть серединку з насінням.

2. Духовку розігрійте до 200 градусів, груші покладіть зрізом догори на деко, полийте злегка медом. Можна додати до нього корицю.

3. Печіть під фольгою хвилин 20-30. Пробуйте їх виделкою, щоб були м’якими.

4. Як готові — знімайте фольгу, посипайте волоськими горіхами і дрібними шматочками сиру дорблю, його треба небагато. На три груші, тобто шість половинок, цілком вистачить 30-50 г сиру.

5. Ставте до духовки вже без фольги ще на 10 хвилин. Такий десерт буде смачний і гарячим, і холодним.

Груші, для блогів_2
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції