Що робити під час зростаючого Місяця?

Що робити під час зростаючого Місяця?

Фото: ogorod.mirtesen.ru

Щоб витрачені на молодика зусилля не були даремними, під час зростаючого Місяця не варто сидіти склавши руки.

Здогадатися про древнє коріння культу Місяця можна із зображення Богині в печері Лоссель, що у Франції. На цьому зображення Богиня тримає у руках ріг із тринадцятьма відмітками, котрі символізують відрізки часу за місячним календарем. Вік цього зображення - 20 тисяч років. Древню магію Місяця можна використовувати і у наші дні. Як це робити на молодика – ми вже з'ясували.

Нині період нового Місяця пройдено, посаджені нові ідеї та сподівання, розпочаті нові справи. Вже наступила друга фаза Місяця, яка триватиме до 31 серпня. Щоб справдилось усе те, що ви собі напланували під час першої фази, слід навчитися жити в гармонії із місячними циклами.

Період зростаючого Місяця - це час, коли ідеї отримують форму, ваша енергія спрямовується назовні, вам хочеться спілкуватися, реалізовувати свої ідеї тощо.

Фото: ogorod.mirtesen.ru

У другу фазу на небі помітний серп Місяця. До речі, щоб визначити без допомоги Google, чи зростає Місяць, чи зменшується, є простий секрет: просто зверніть увагу на те, в який бік зігнутий місячний серп. Якщо форма серпа схожа на літеру "С", то це спадаючий Місяць. А якщо "С" розгорнута у протилежний бік, то - зростаючий.

Протягом періоду зростаючого Місяця краще провести час із дітьми, молоддю, тваринами, - вони допоможуть вселити у вас надію на майбутнє.

Під час зростаючого Місяця:

1. Подумайте про все, що зростає чи збільшується у вашому житті. Вирушайте на прогулянку для пошуків натхнення. Записуйте навіть найбожевільніші ідеї для їхньої майбутньої реалізації у щоденник, котрий, я сподіваюся, ви завели у фазу молодого Місяця.

2. Сконцентруйся на творенні. Під час другої місячної фази думайте про здоров'я, благополуччя і любов. Мисліть позитивно, і ваша впевненість ростиме разом із Місяцем. Кожний ранок, стоячи навпроти дзеркала, промовляйте: "Я творча і впевнена людина".

3. Прикрасьте вашу оселю місячними символами. Наприклад, це можуть бути білі або срібні свічки. Із прикрас із напівдорогоцінного каміння обирайте авантюрин чи бірюзу. Тваринами-символами цього періоду є білі кролики та птахи.

4. Купіть собі одяг, який кардинально відрізнятиметься від ваших костюмів за кольором і стилем. Яскраві кольори допоможуть почуватися краще.

5. Якщо ви мужньо сіли на дієту кілька днів тому - їжте більше фруктів, овочів, горіхів та насіння. У цю фазу Місяця обмеження дієти будуть переноситися краще, ніж раніше. Та й у вас має з'явитися більше ентузіазму.

У наступних блогах читайте про те, що слід робити під час Повні, про зв'язок овуляції і місячних фаз та інше.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook и стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація