Тимур потребує допомоги, щоб здолати рак крові

Тимур потребує допомоги, щоб здолати рак крові

Тимур потребує допомоги, щоб здолати рак крові

Кошти можуть врятувати життя дитини.

Гострий лімфобластний лейкоз поставив під загрозу життя Тимурчика Рубана.

"За тиждень до цього діагнозу у Тимура з'явилася блювота, а на ніжках висип і синці. А через день висип і синці збільшилися і поширювалися по тілу. Я звернулася в поліклініку, звідти направили до лікарні Харкова. Після здавання аналізів у нас виявили гострий лімфобластний лейкоз", - розповідає мама хлопчика.

Лікарі констатували важкий стан дитини, у хлопчика вже були збільшені печінка і селезінка. За перші три місяці в стаціонарі його стан стабілізували. 

"03.05.2018 ми знову потрапили в лікарню, у нас трапився рецидив. До основного діагнозу нам додали ще нейролейкоз. На тлі нейролейкозу ми осліпли на праве око. Призначили десять блоків хіміотерапії. Ми пройшли вже два блоки, але після чергової пункції у Тимура з'явилися судоми і нас перевели в реанімацію, через добу все налагодилося. Третій, четвертий, п'ятий блок замінили другим протоколом. 26 червня нам знову зробили пункцію, було все добре, але ввечері стався напад непритомнення, вранці теж повторилося. Нам сказали, що мозок не витримує навантаження і це може перерости в епілепсію, призначили препарат", - каже мама хлопчика.

Нетривале лікування і знову рецидив. Зараз Тимурчіку врятує лише трансплантація кісткового мозку. Лікування триває вже роки і родина фінансово вичерпана, їм необхідна допомога небайдужих. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанку: 5168 7573 7524 3120

РУБАН ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація