4-річний Влад потребує допомоги небайдужих

4-річний Влад потребує допомоги небайдужих

Малюк має надію на нормальне життя

Владислав Буянов у свої 4 роки зовсім не ходить, сидить з підтримкою та за допомогою ортопедичних пристосувань. У нього спостерігається чітке викривлення хребта, яке прогресує. У хлопчика СМА (спінальна м'язова атрофія). В україні діток із таким діагнозом не лікують, тож батьки шукають клініки за кордоном.

"Нам вдалось знайти клініку у Римі, де Влада чекають на обстеження та діагностування. Лікують препаратом, який зареєстрований тільки в Америці і там має ціну 125 тисяч доларів за ін'єкцію. Ніхто не знає, чи доступні у продажі ці ліки в світі, в Європі, зокрема. У перший рік лікування пацієнтові потрібно 6 ін'єкцій, потім по 3 ін'єкції на рік", - розповідає мама хлопчика.

Скільки триватиме лікування, покаже дослідження у клініці, на яке батьки і збирають кошти. Їм потрібно 3881,00 євро.

"Здавалось би, небагато, майже 4 тис. євро, та це недосяжно для батьків хворого хлопчика. Враховуючи подальші витрати, які однозначно будуть, - батьки не знаходять ресурсів для збору коштів. В мене велика віра у порятунок Влада. Велике бажання. Однак, я потребую допомоги", - кажуть волонтери, які допомогають у зборі коштів для малюка.

Реквізити для допомоги:

4149 4978 6072 4170

ПриватБанк

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Буянова Марія Іванівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація