Допомоги небайдужих людей потребує маленький Коля

Допомоги небайдужих людей потребує маленький Коля

Хлопчику потрібне тривале лікування.

Кирилюк Коля має боротися за своє здоров'я. Він має важкі діагнози: виражена затримка розвитку, вторинна мікроцефалія, спастичний тетрапарез, псевдобульбарний синдром, дистонічні атаки, внаслідок тяжкої гострої асфіксії в натальному періоді.

Коля родився в термін, але під час пологів переніс дуже важку гіпоксію, що призвело до набряку головного мозку, крововиливи в трахеї і шлунку, сам не дихав, дві неділі реанімації, із яких 5 днів ШВЛ. Незважаючи на невтішні прогнози лікарів, хлопчик почав робити успіхи!

Але до повного одужання хлопчику ще далеко, йому потрібна тривала реабілітація в професійних клініках. Лікування там вартісне і батькам хлопчика самостійно не впоратися з таким сумами, тому вони вимушені звернутися по допомоги до небайдужих людей.

"У нас з'явився шанс вистояти останній раунд проти одного з наших головних суперників - епілепсії. Окрім проблеми судом, які гальмують розвиток дитини, для нас також дуже хвилюючим стало питання стану органів, а саме печінки, на котру впливають протисудомні препарати", - розповідає мама малюка і просить фінансової підтримки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанку

Карта 5168 7573 7563 9327

Одержувач: Кирилюк Олеся Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація