Операція на ніжці потрібна Павлику

Операція на ніжці потрібна Павлику

Мама просить про фінансову підтримку.

Біловол Павло народився 06 червня 2013 року зі вродженим важким пороком розвитку обох стоп і вродженою двобічною клишоногістю з порушенням функції кінцівок, вторинною м'язовою атрофією м'язів нижніх кінцівок.

«Тритижневим малюком Павлик пройшов повний курс лікування. Протягом першого місяця ліва стопа вирівнялася, а права - не піддалася лікуванню, навіть щотижнева гіпсовка протягом року, на жаль, повністю не змогла виправити стопу. У березні 2015 року нам була зроблена операція на сухожильно-зв'язковому апараті правої стопи. Ми сподівалися тоді на диво. Але у Паші йде вкорочення правої нижньої кінцівки до двох сантиметрів, атрофія м'язів, затримка росту правої стопи», - розповідає мама хлопчика.

Зараз лікарі радять дитині нову операцію, яка зможе виправити недолік і хлопчик перестане мати проблеми з пересуванням.

«Сьогодні мій син мріє 1 вересня піти до школи, сісти за парту разом з майбутніми однокласниками, бігати з м'ячем і стати бігуном. Прошу всіх небайдужих людей, які мають бажання і фінансову можливість допомогти матеріально для проведення операції і відновлення. Нам необхідно 15 000 грн. Ми живемо у селі і така сума для нас дуже велика. Я прошу Вас, давайте разом зробимо ще одну добру справу - ми з сином віримо в чудо», - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Приват банк 5168757307209819 Біловол Ольга

Повʼязані теми:

Наступна публікація