Подаруйте Володі шанс на повноцінне життя

Подаруйте Володі шанс на повноцінне життя

Малюка чекають на лікуванні у Львові.

Євчинець Володимир за 10 днів від свого народження потрапив до лікарні з сильною температурою і жовтухою. Проте дослідження не показали жодних ускладнень у дитини, тож хлопчику виписали лікування і направили додому.

"Але через 2 доби стан дитини різко погіршився та його забрали до реанімації. Зробили повторно УЗД голови і виявили внутрішньомозковий крововилив. Негайно зробили пункцію спинно-мозкову і наш діагноз: гострий гнійний мінінгіт, внутрішньо-утробна інфекція, вроджена вада нирок, порок серця", - розповідає мама хлопчика.

Малюк був у важкому стані, коли родина вирішила терміново звернутися до угорських медиків, які повернули дитину до життя.

"Далі в нас розпочалася реабілітація, яка скадалася з курсів масажу та лікувальної фізкультури. Та за рік МРТ показало, що крововиливи в мозку збільшувались в об'ємах. По досягненні 2 роки в нас почалися судоми: на данний момент було уже 6 приступів і стоїть діагноз епілепсія. Також у нас ДЦП, спастичний геміпарез", - розповідає мама малюка.

Батьки роблять все можливе, щоб дати дитині потрібне лікування і подарувати сину повноцінне життя, проте на лікування не вистачає коштів. Вони просять про допомогу.

Реквізити про допомогу:

ПАТ "Райфайзен Банк Аваль"

МФО 325570

Отримувач Євчинець Вікторія Юріївна

ЄДРПОУ 3275710868

Розрахунковий рахунок 262501982

Номер картки 4119 9719 9262 7556

Повʼязані теми:

Наступна публікація