Родина Ганни збирає кошти на пересадку нирки для доньки

Родина Ганни збирає кошти на пересадку нирки для доньки

Донором може бути мама дівчинки

15-річна Баряєва Анна має діагноз хронічна хвороба нирок 5 ст., вроджена гіпоплазія нирок, хронічна ниркова недостатність 4 ст.

Дівчинка від травня минулого року перебуває в лікарні "Охматдит" на програмі гемодіалізу. Щоб змінити життя дитини, потрібна трансплантація нирок.

«Зараз вона на діалізі, чешеться усе тіло, тиск скаче. Повертається з нього як висохлий лимон. До погіршення стану вона ніколи не скаржилася на своє здоров'я, не була в лікарнях. 20 травня їй стало зле, вона вирвала, я думала, що отруєння. Наступного дня усе повторилося, ми звернулися до лікарні, їй поставили діагноз (гострий гастрит), виписали ліки, але вони не допомагали. Ми знову звернулися до лікарні, вони нас направили в обласну лікарню, там нам і поставили діагноз ХХН», - розповідає мама дівини.

Лікарі із інституту Шалімова беруться за трансплантацію органа від матері дівчинки до дитини, але на доопераційну і післяопераційну терапію для обох потрібні більше 300 тисяч гривень.

«У нас таких коштів немає. Тепер ми звертаємося до вас, допоможіть нам, будь ласка, врятувати нашу доньку», - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168757335754711

Ігнатченко Людмила 

Повʼязані теми:

Наступна публікація