Ваша допомога потрібна Сашку

Ваша допомога потрібна Сашку

Юнаку потрібне обстеження, щоб остаточно побороти недугу

Коли Сашкові було три рочки йому діагностували енкопрез (нетримання кала), з яким хлопчик бореться вже 13 років. Проте лікарям поки так і не вдалося вилікувати юнака.

"Син росте, а вийти з дому не може. Ходити к звичайну школу, як всі діти, не може. Весь час дитина в памперсах. Лікувалися в Києві, в Полтаві, у санаторіях в Одесі, Бердянську. І все безрезультатно. Лікарі кажуть, що це не хірургічне захворювання, а невропатолог каже, що хлопчик добре розвинений і розумний, відтак десь ущемлений нерв", - розповідає мама хлопчика.

Жінка у відчаї і намагається знайти правильне лікування для сина і шукає порятунку у закордонних фахівців. Ізраїльські лікарі пропонують лікування лише у вигляді операції з виведення стоми (штучний отвір, сформований на передній черевній стінці для виведення калових мас або сечі), є фахівці в Росії, які також після проведених досліджень готові допомогти.

Але мамі хлопчика не вистачає коштів навіть на проведення додаткових досліджень у закордонних фахівців, щоб визначити точну причину захворювання, а відтак знайти дієве лікування, щоб Сашко став повноцінним юнаком. Мама Саші і він сам просять допомогу добрих людей.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанк 4149497854195783

Незамедімова Оксана Геннадіївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація