23-річна наречена Джонні Деппа втекла від нього до Росії

23-річна наречена Джонні Деппа втекла від нього до Росії

Фото: Associated Press

Танцівницю Поліну Глен заскочили у Санкт-Петербурзі.

Тільки нещодавно стало відомо, що 55-річний актор Джонні Депп планував одружитися з танцівницею з Санкт-Петербурга Поліною Глен. Однак після того як пару заскочили разом, 23-річній обраниці актора довелося ховатися.

Вже буквально через кілька годин після появи першої інформації про нову обраницю зірки "Піратів Карибського моря" біля його будинку в Лос-Анджелесі почали збиратися папараці. Тому через неабияку увагу репортерів, дівчині довелося виїхати з особняка Джонні Деппа, де вона жила останнім часом. 

Фото: instagram.com/polinaglen

Як повідомляє видання Mirror, Поліна була вимушена втекти до Росії, оскільки дівчину днями заскочили в Санкт-Петербурзі. Нова пасія Джонні має намір ховатися в батьківському домі, поки ажіотаж з приводу її особистого життя не мине.

Батько дівчини Геннадій Глен, побачивши журналістів, сказав тоді: "Полю, біжи". Наразі він не коментує своє ставлення до коханого доньки, який старший за нього на чотири роки.

Фото: instagram.com/polinaglen

"Я не можу з вами спілкуватися без дозволу Поліни. Її особисте життя - це її особиста справа, тому я не можу розповісти вам про це", - заявив Геннадій.

Нагадаємо, тим часом екс-дружина Джонні Деппа Ембер Герд продовжує звинувачувати актора в тому, що він її бив. Так от нещодавно вона показала, як Депп розгромив її гардеробну. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація