50 рецептів від Меган: герцогиня Сассекська представила кулінарну книжку

50 рецептів від Меган: герцогиня Сассекська представила кулінарну книжку

Фото: Reuters

Свою любов до кухні дружина принца Гаррі втілила у власному проекті.

Дружина принца Гаррі Меган, якій під час офіційних подорожей заборонили їсти улюблену страву, вирішила втілити свою любов до здорового харчування у власній кулінарній книжці.

Так на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу у Twitter повідомили, що герцогиня Сассекська презентувала кулінарну книжку, виручка від продажу якої піде на користь постраждалих від торішньої пожежі в житловому багатоповерховому будинку Гренфелл-тауер.

Фото: Reuters

Цікаво, що це перший власний проект Меган, як члена королівської родини, який вона створювала спільно з жінками із товариства Hubb Community Kitchen. Книга так і називається - Together: Our Community Cookbook ("Разом: книжка нашого співтовариства").

Фото: Reuters

Маркл самостійно написала передмову до книжки, а також посприяла її публікації і особисто протестувала рецепти зі збірки, повідомляє DailyMail.

"Я одразу відчула себе пов'язаною з цією общинною кухнею. Це місце де жінки сміються, сумують, плачуть і готують разом. Поєднуючи культурні ідентичності під одним дахом, це створює простір для того, щоб відчути нормальність - в її найпростішій формі", - написала Меган в своєму вступному слові.

Фото: Reuters

До книжки увійшли 50 рецептів, включаючи дип з авокадо і зеленого чилі, курку в соусі карі і кокосовому молоці, баклажани по-індійськи, курку з рисом по-перському, пиріг з карамелізованою сливою, пряний м'ятний чай і інше.

За повідомленням Кенсінгтонського палацу, видання вже можна придбати в Інтернеті за ціною від 10 фунтів, всі кошти від продажу якого будуть спочатку перераховуватися до фонду герцогів Кембриджських і Сассекських - The Royal Foundation, а потім переказані на підтримку спільноти Hubb Community Kitchen.

Фото: Reuters

За інформацією інсайдера, Меган відвідувала цю кухню ще задовго до весілля з принцом Гаррі.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація, що мама Меган Маркл готується стати бабусею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація