Ані Лорак прогулялася Києвом в обтислій чорній сукні

Ані Лорак прогулялася Києвом в обтислій чорній сукні

Фото: instagram.com/anilorak

Артистка завітала до столиці України.

Співачка Ані Лорак, яка у березні у центрі Києва влаштувала фотосет, знову завітала до української столиці.

Про візит до міста виконавиця повідомила у Instagram. Лорак заінтригувала, що у Києві готує "щось дуже цікаве" для фанів, однак що саме, тримає у таємниці. У перерві між роботою артистка не втратила нагоди прогулятися столицею.

Так, в Instagram Лорак розмістила кадр, на якому у довгій чорній обтислій сукні зображена у центрі Києва. Образ Ані доповнила окулярами і чорними босоніжками. У руках співачка тримає чорний пакет – певно поверталася з шопінгу.

Фото: instagram.com/anilorak

"Місто натхнення. Ми знову готуємо бомбу в турборежимі. Як думаєте, що на вас чекає?" – поцікавилася артистка.

Дехто з фанів припустив, що Ані Лорак може з'явитися на фестивалі Atlas Weekend, який відбувається у Києві. Хоча в афішах і лайнапі артистка не вказана.

Нагадаємо, що у листопаді 2017-го Ані Лорак неочікувано виступила у Палаці "Україна" у Києві на шоу, присвяченому 15-річчю балету "Freedom". Це стало справжнім шоком, адже в афішах вона вказана не була. Було лише зазначено, що очікується "спеціальний гість".

Останній свій сольний концерт Лорак в України дала 2014 року. Тоді її виступ обурив активістів, концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди. А згодом залишитися там і працювати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація