Аріана Гранде знову виступить у Манчестері після кривавого теракту

Аріана Гранде знову виступить у Манчестері після кривавого теракту

Фото: Getty Images

Артистка даст благодійний концерт.

Американська співачка Аріана Гранде, після виступу якої у Манчестері стався кривавий теракт, продовжує розмірковувати над тим, як допомогти родинам загиблих і постраждалим під час трагедії.

Так, співачка вирішила знову виступити у Манчестері з благодійним концертом, гроші від якого підуть на допомогу жертвам теракту.

Про свій намір Аріана повідомила на сторінці в Twitter

"Я повернуся в сміливе місто Манчестер, де проведу час з шанувальниками і дам благодійний концерт, щоб зібрати гроші для жертв теракту і їхніх сімей", - написала співачка.

Гранде додала, що повідомить деталі і дату концерту, щойно організатори все підтвердять.

"Ми продовжуватимемо на честь тих, кого ми втратили, тих, хто їх любив, моїх слухачів і всіх людей, яких торкнулася ця трагедія", - закінчила своє звернення Аріана.

Нагадаємо, увечері 22 травня після закінчення концерту американської поп-зірки Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" прогримів вибух , який правоохоронці назвали терактом.

Загинуло 22 людини, понад півсотні осіб були поранені. Серед жертв було багато дітей.

Поліція заявила, що терористом-смертником в Манчестері виявився  22-річний місцевий житель лівійського походження Салман Абеді. Пізніше в Лівії було заарештовано його батька та брата.

Відповідальність за теракт взяла на себе "Ісламська держава".

Повʼязані теми:

Наступна публікація