Багатодітна мама Марічка Падалко у купальнику похизувалася сталевим пресом

Багатодітна мама Марічка Падалко у купальнику похизувалася сталевим пресом

Багатодітна мама Марічка Падалко у купальнику похизувалася сталевим пресом

Фото: facebook.com/marichka.padalko

Ведуча розповіла про свою літню відпустку.

Зірка каналу "1+1" Марічка Падалко поділилася з шанувальниками враженнями від своєї літньої відпустки.

Цього літа Марічка разом з чоловіком Єгором Соболєвим та трьома дітьми вирішили відпочити в Україні. Родина обрала місцем для канікул село Лебедівка Одеської області.

На сторінці у Facebook Падалко виклала декілька фото з відпустки і лишила пост, у якому розповіла про свій відпочинок.

"Ми все далі віддаляємося від "совка" і все більше поважаємо одне одного - найбільше враження від відпочинку на Одещині. В нас ще не такий сервіс, як за кордоном, і не такі умови, але ми всі змінюємося. Відпустку цьогоріч ретельно не планували, вирішували, куди саме їхати в останній момент", - зізналася Марічка.

Фото: facebook.com/marichka.padalko

За словами ведучої, її дуже вразила чистота моря у Лебедівці. Також Марічку приємно вразили люди, які прибирали за собою сміття на пляжах.

"Опинилися ми у віддаленій Лебедівці. Якщо коротко, то такого моря я ніде не бачила - красиве, тепле (поки не було шторму) і дуже чисте. Якщо в Лазуровому минулого року через медузи це був суцільний кисіль, то тут можна не виходити з води. І найголовніше, на пляжі (він фактично "дикий", не закріплений за базами чи пансіонатами) чисто, і люди все сміття за собою прибирають. Хіба що в піску, коли будуєш з дітьми вежі, трапляються старі недопалки", - розповіла Падалко.

Фото: facebook.com/marichka.padalko

Проте розповіла ведуча й про недоліки, які помітила в Одесі. Зокрема, Падалко розчарували місцеві дороги.

"З недоліків Одещини - дороги. Єдина нормальна ділянка - Спаське-Вилкове. Власне, завдяки їй ми таки з'їздити до української Венеції, а дорогою додому ще заїхали побачити Фортецю у Білгород-Дністровському. Шабо відклали на наступний раз", - розповіла Марічка.

Єгор Соболєв з дітьми / Фото: facebook.com/marichka.padalko

Ми все далі віддаляємося від "совка" і все більше поважаємо одне одного - найбільше враження від відпочинку на Одещині. ...

Опубликовано Марічкой Падалко 3 августа 2017 г.

Нагадаємо, декілька місяців тому у Мережі з'явилося зворушливе відео Марічки Падалко з останнього дзвоника. Майбутня телезірка на фрагменті читає вірш.

Повʼязані теми:

Наступна публікація