Брітні Спірс вимагає негайно відсторонити батька з посади її опікуна

Брітні Спірс вимагає негайно відсторонити батька з посади її опікуна

Фото: Associated Press

Співачка продовжує боротися за свою свободу.

Популярна співачка Брітні Спірс намагається вирватися із-під опіки батька.

Так, зірка, яка нещодавно повідомила, що з нею все гаразд, через свого адвоката знову звернулася до суду з вимогою, щоб її батька позбавили можливості розпоряджатися її майном, залишивши таке право лише за компанією Bessemer Trust Company.

Як зазначає видання Us Weekly, з посиланням на судові документи, днями Брітні дізналася, що компанія з управління її фінансами Tristar Sports and Entertainment Group, яка відповідала за її майно раніше, відмовилася представляти її інтереси у суді 28 жовтня. Спірс заявила, що її батько без її відома найняв іншого менеджера.

Лист від 28 жовтня є спробою Джеймі зберегти повний контроль над активами, бухгалтерськими книгами та документами. Його проста стратегія полягає в тому, щоб ввести в справу нового посередника, який взаємодіє з його юридичною командою

йдеться у заяві

Як зазначив адвокат співачки, вона понесе чималу матеріальну шкоду, якщо її батька негайно не відсторонять від посади хранителя її майна, яку він займав 12 років.

Також Брітні не полишає можливості позбавити батька статусу опікуна. Останнім часом справами співачки займається помічниця Джеймі Джоді Монтгомері, яку Брітні хоче залишити своїм єдиним опікуном. А ось Джеймі її роботою незадоволений і вважає, що вона надає його дочці надто багато свободи.

Фото: Getty Images

Так, судове слухання має відбутись 10 листопада, однак навряд чи Брітні буде на ньому присутня. Раніше співачка слухання не відвідувала, а її інтереси представляли перевірені адвокати.

Нагадаємо, не так давно вже був суд, в якому розглядали прохання Брітні відсторонити батька, однак перемогти їй не вдалося. Суд ухвалив, що Джеймі Спірс продовжить бути опікуном дочки до 1 лютого 2021 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація