"Це було неймовірно": принц Гаррі прокоментував народження первістка

"Це було неймовірно": принц Гаррі прокоментував народження первістка

У герцогів Сассекських народився хлопчик.

Новоспечений тато принц Гаррі, у якого сьогодні, 6 травня, вранці народився син, вже встиг прокоментувати появу свого первістка.

Герцог Сассекський підтвердив народження сина каналу CNN.

"Я дуже радий повідомити, що у мене і Меган сьогодні вранці народився хлопчик, здоровий хлопчик. Мама і малюк дуже добре почуваються. Це був найдивовижніший досвід, який я коли-небудь міг собі уявити. Те, як будь-яка жінка робить те, що вона робить, незбагненно, але ми обоє абсолютно схвильовані і так вдячні за всю любов і підтримку від всіх присутніх. Це було неймовірно, тому я просто хотів поділитися цим з усіма", - заявив принц Гаррі.

Також герцог Сассекський зазначив, що вони з Меган все ще обмірковують ім'я для свого новонародженого.

"Дитина трохи запізнилася, тому у нас було трохи часу, щоб подумати про це, але це наступний момент. Ми побачимося з вами приблизно через два дні, як і планувалося", - зауважив Гаррі.

Оголошуючи про народження сина, принц Гаррі також розповів ЗМІ про свою радість від того, що він вперше став батьком.

"Я не був на багатьох пологах, це безперечно моє перше народження! Але це було неймовірно, абсолютно неймовірно, і, як я вже сказав, я неймовірно пишаюся своєю дружиною. Як сказав би кожен батько, моя дитина просто приголомшлива. Але за цю маленьку річ потрібно просто померти, тому я просто на сьомому небі", - зазначив Гаррі.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган вирішили не показувати немовля публіці, на відміну від принца Вільяма та Кейт, які так робили свого часу. Це пов'язано з тим, що вони не є прямими нащадками королівського престолу, а новонароджений стане сьомим у черзі на престол.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація