Дімопулос запевняє, що Сєдокова на ній "піариться"

Дімопулос запевняє, що Сєдокова на ній "піариться"

В ексклюзивному інтерв’ю ТСН.Особливе Санта відкидає будь-які звинувачення

Співачка прокоментувала звинувачення своєї колеги

Українська співачка Санта Дімопулос, яка нещодавно почала працювати над сольною кар'єрою, поїхала до США, щоб свою сольну записати пісню і зняти кліп, і опинилася в центрі скандалу.

Дівчина у вільний час зустрілася з своїми друзями, один з яких є чоловіком іншої української співачки Ганни Сєдокової – Максим Чернявський. Розваги компанії обурили Ганну і вона натякнула, що Санта краде в неї чоловіка. В ексклюзивному інтерв'ю ТСН.Особливе Санта відкидає будь-які звинувачення.

"Слухайте, ну це таке марення. Це наш друг і Аня наша подруга. Мабуть вона хоче собі піар-акцію зробити. Мабуть вона трошки не в темі, я не знаю... Ми перетинаємося у спільних компаніях. І мені звичайно дуже смішно це. Мені тут спати не дають з цього приводу. Якось я трошки не розумію Аню в цій ситуації. Це жах звичайно якийсь", - бідкається Санта.

Потерпає від розбірок Седокової і її чоловіка і чоловік Санти Дімопулос – Володимир Самсоненко. Журналісти атакують його питаннями про "дружину-розлучницю".

Читайте також: Самсоненко розповів про сварки в їхній з Дімопулос сім'ї

"Макс чудовий хлопець і у них сім'я, я не хочу коментувати їхні відносини, їхню ситуацію, але я можу сказати, що втомився від того, що люди "піаряться" на своїх власних сім'ях. Це повна маячня і нас десь це зачіпає скрізь. Нехай самі вони розбираються в цій ситуації. Ми з Максом в дуже хороших дружніх стосунках я зараз буду в Лос-Анджелесі ми обов'язково зустрінемося і він маленьку екскурсію, яку-небудь зробить", - розповідає Володимир.

Подружжя не хоче, щоб їх втягували в сімейні конфлікти інших пар, тож втримуються від більш детальних коментарів.

"Ну, ви знаєте я розмовляла з Максом з цього приводу, він теж в шоці, це мабуть "PR", знаючи Аню. Не можу говорити на цю тему, ви зрозумійте, я поважаю Аню незважаючи ні на що. Я  до них дуже добре ставлюся і я не обговорюю це навіть з Вовою, аж до такого такі речі особисті. Тому не можу. Просто я хороший друг. Я не можу такого говорити", - каже Санта.

"Нехай вони самі розбираються. Їх сім'я і дай Бог їм щастя. У них є спільні діти, вони прекрасна пара, вони відмінно виглядають і дай Боже їм здоров'я і нехай у них все буде нормально. Але це їхня особиста справа наскільки заходити в цьому "піарі" в сім'ю, для мене ці речі були загадкою, як люди можуть це робити", - додає Володимир.

Ганна Сєдокова позбавила сну Санту Дімопулос

Ганна Сєдокова позбавила сну Санту Дімопулос

Повʼязані теми:

Наступна публікація