Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Дмитро Комаров розсекретив, завдяки чому схуднув на 10 кілограмів

Мандрівник позбувся зайвих кіло завдяки режиму харчування.

Автор та ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який пояснив, чи варто українцям боятися коронавірусу, розсекретив, завдяки чому схуднув на 10 кілограмів, йдеться у "Світському житті".

Так, телезірка розповів, що позбутися зайвої ваги йому вдалося у Китаї.

"Я перестав ходити на сніданки, навіть якщо вони є в готелі. Я робив вранці вівсянку прямо в номері. В обід, якщо була можливість поїсти, ми заходили в китайський ресторан і там я їв здебільшого пельмені, суп або так званий самовар – коли у тебе на столі стоїть газовий або електричний пальник і ти сам кладеш у бульйон м’ясо та овочі. Також я постійно пив чай, я не розлучався з термосом", – розсекретив Комаров.

Втім, зірка каналу "1+1" зауважив, що ввечері після знімань на шаленому морозі він міг з’їсти "стільки, скільки в нього могло влізти". "Але при цьому я не пив по три-п’ять літрів рідини на день. Мабуть, рідина це теж важливий секрет", – зауважив Дмитро.

Дружина мандрівника Олександра Кучеренко додала, що тепер у їхній квартирі завжди є свіжий чай.

"Я уже розбираюся в усіх видах, Діма мене цьому навчив. Ми разом створюємо китайські традиції чаювання", – поділилася Олександра.

Відео Як Дмитро Комаров провів канікули з Олександрою Кучеренко в круїзі

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко вперше провели свої шлюбні новорічні канікули в круїзі. Де і як відпочивала пара телеведучого та титулованої красуні – дивіться у Світському житті.

Як Дмитро Комаров провів канікули з Олександрою Кучеренко в круїзі

Також дружина ведучого "Світу навиворіт" розповіла про незвичайні б’юті подарунки з Китаю від коханого.

"Діма привіз мені сушені жаби – це символ та молодості. Їх треба заварювати та пити. Можна ще маску робити із гнізда ластівки", – повідомила Кучеренко.

Нагадаємо, нещодавно дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко знялася у ніжній фотосесії.

Залиште свій коментар

Вибір редакції