Джанет Джексон хоче домогтися одноосібної опіки над крихітним сином

Джанет Джексон хоче домогтися одноосібної опіки над крихітним сином

Фото: East News

Співачка чекає на завершення шлюборозлучного процесу.

Сестра покійного поп-короля Майкла Джексона, співачка Джанет Джексон, яка у квітні оголосила про розлучення з катарським мільярдером Віссамом аль-Маною, хоче домогтися одноосібної опіки над їхнім сином.

Наразі зірка чекає на завершення шлюборозлучного процесу. Подейкують, що на рішення Джанет лишити колишнього батьківської опіки над сином підштовхнула поведінка аль-Мани. Сама Джексон не надто оприлюднює причину розриву з багатієм. Та брат артистки Ренді звинуватив екс-чоловіка Джанет у словесних образах.

"Джанет зберігає своє особисте життя в таємниці. Ренді відчуває, що це його робота - захистити сім'ю, і він не може бачити сестру в такому пригніченому вигляді", - проінформував видання Entertainment Tonight інсайдер.

Джанет Джексон з сином / Фото: instagram.com/janetjackson

Подейкують, що аль-Мана дозволяв собі образливі випади у бік мами Джанет, що для неї абсолютно неприпустимо.

Джанет Джексон з екс-чоловіком / Фото: Getty Images

"Джанет любить свою матір більше, ніж кого б то не було. Як свого рідного сина", - додали джерела.

Нагадаємо, що сестра Майкла Джексона вийшла заміж за бізнесмена з Катару в 2012-му році. А у січні цього року у них народився первісток – син Ісса. Прихильники називали шлюб Джанет і Віссама по-справжньому міцним, адже лише для цього чоловіка зірка наважилася виносити та народити дитину у 50 років. Та у квітні шлюб пари почав тріщати по швах і врешті Джанет подала на розлучення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація