Екс-чоловіка Різ Візерспун звинуватили у домашньому насильстві

Екс-чоловіка Різ Візерспун звинуватили у домашньому насильстві

Райан Філіпп / Фото: East News

Модель Елсі Г'юітт стверджує, що Райан Філіпп бив її ногами.

Колишній чоловік голлівудської зірки Різ Візерспун, актор Райан Філіпп втрапив у скандал.

Колишня дівчина Філіппа, 21-річна модель Елсі Г'юітт звинуватила актора у домашньому насильстві. За словами моделі, актор побив її ногами. Інцидент стався 4 липня.

Дівчина вже подала до суду на екс-бойфренда.

У документах, які вдалося роздобути західним ЗМІ, йдеться про те, що під час сварки 43-річний Райан штовхав ногами модель так сильно, наскільки тільки міг.

"Коли Г'юітт спробувала встати і піти сходинками, щоб забрати свої речі, Філіпп схопив її, вдарив, загнав у куток, став штовхати ногами і агресивно кидати на підлогу" - йдеться у справі, пише People.

До позову Елсі додала світлини побоїв. Зображення були зроблені поліцейськими, які приїхали за викликом одразу після інциденту.

Тепер модель вимагає від свого кривдника один мільйон доларів компенсації за "навмисне заподіяння емоційного стресу".

Після того, як новина набула розголосу у ЗМІ, Елсі написала пост у Instagram, де подякувала шанувальникам за підтримку.

"Я досить закрита людина, але нещодавно я зіштовхнулася з деякими бідами, тому хочу сказати велике дякую всім вам за вашу любов. Дякую тим, хто поруч зі мною. І тим, хто не зі мною. Останні дали мені хороший життєвий урок", - зауважила Г'юітт.

Нагадаємо, що від 1999-го до 2007-й рік Райан Філіпп був одружений на акторці Різ Візерспун. Від шлюбу з Філіппом Різ виховує двох дітей - доньку Аву і сина Дікона.

Різ Візерспун та Райан Філіпп / Фото: East News

Також у Райана є донька Кей від колишньої коханої Алексіс Кнапп. Перед стосунками з Г'юітт Райан був заручений з Пауліною Слейджтер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація