Екс-наречений Леді Гаги розповів про своє особисте життя

Екс-наречений Леді Гаги розповів про своє особисте життя

Фото: East News

Після розставання із зіркою, Тейлор Кінні з головою пірнув у роботу.

Колишній бойфренд зірки Леді Гаги, актор Тейлор Кінні, з яким артистка розійшлася у липні минулого року, порушив тишу стосовно свого особистого життя.

Під час прес-дня NBC Summer Press day, який відбувся у Лос-Анджелесі, Тейлор поспілкувався з журналістами, які, звісно ж, розпитали у актора, чи зустрічається він наразі з кимось.

"Моє життя відбувається на знімальному майданчику серіалу "Пожежні Чикаго", - коротко сказав Кінні, пише Etonline.

Стосовно того, яка дівчина може зацікавити знаменитого красеня, він відповів, що від зовнішності це не залежить. В першу чергу актор звертає увагу на внутрішні якості людини

"Немає типажу, який мені особливо подобається. Для мене важливіша енергетика людини. Коли я думаю про те, яка жінка мені б підійшла, то в голові не спливають якісь конкретні візуальні образи. Я думаю про нематеріальні властивості людини, мені важливе спілкування, розуміння одне одного, почуття гумору, я вважаю, що все будується на цьому", - пояснив Тейлор.

А от у колишньої Кінні Леді Гага на особистому фронті все просто чудово. Зірка повністю присвятила себе новому обранцю, власному агенту Крістіану Каріно. Нещодавно парочку заскочили під час романтичних поцілунків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація