Ірина Журавська стала спікером від України на "Євробаченні-2010"

Ірина Журавська стала спікером від України на "Євробаченні-2010"

Ірина Журавська стала спікером від України на "Євробаченні-2010" / Фото: Архів

Журавська оголосить результати голосування українських глядачів і назве ім'я переможця конкурсу на думку громадян України.

"Міс Україна-2008" Ірина Журавська офіційно обрана спікером від України для міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2010". Саме вона оголосить результати голосування українських глядачів і назве ім'я переможця конкурсу на думку громадян України, передає прес-служба Першого Національного.

У прямому ефірі Першого каналу відбулася прем'єра програми "Здрастуй, Осло!", В рамках якої було оголошено смс-голосування за українського спікера "Євробачення-2010".

11 травня о 16:00 голосування було припинено, а незабаром в ефірі Першого Національного були оголошені його результати. Переможницею стала "Міс Україна 2008" - Ірина Журавська.

12 травня співачка Alyosha презентувала кліп на пісню "Sweet people", з якою представить Україну на конкурсі "Євробачення - 2010".

Зйомки відео тривали з 19 по 21 квітня. У пісні співачка закликає людей не руйнувати нашу планету, а навпаки - берегти її.

Нагадаємо, проводи співачки в Осло, де пройде "Євробачення", відбудуться 14 травня.

Фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2010" відбудеться 29 травня в столиці Норвегії. Осло отримав можливість прийняти конкурс завдяки перемозі Олександра Рибака, який представляв Норвегію на "Євробаченні-2009" в Москві.

Читайте також:

Alyosha заявляє, що її нова конкурсна пісня" не у форматі" Євробачення

У співачки Alyosha з продюсером "музичний секс"

Alyosha презентувала кліп на пісню "Sweet people"

Повʼязані теми:

Наступна публікація