Ірині Білик наснився пророчий сон про смерть Максима Паперника

Ірині Білик наснився пророчий сон про смерть Максима Паперника

Ірині Білик наснився пророчий сон про смерть Максима Паперника

Фото: maincream.com

Співачка та режисер товаришували з юнацьких років.

Раптова смерть знаменитого режисера, кліпмейкера та продюсера Максима Паперника приголомшила його друзів та шанувальників.

Особливо важко втрату переживає співачка Ірина Білик, яка товаришувала з Паперником з 13 років. Знаменитості грали в одному драмтеатрі на Нивках.

Співачка зізналася, що перед смертю близького друга побачила поганий сон

"Я дізналася про все, коли Максим був без свідомості і до нього не пускали. Мені подзвонив Андрій Данилко, ми хотіли вірити, що все обійдеться ... Але за два дні до смерті Макса мені наснився поганий сон, і я зрозуміла, що все дуже погано (коли хтось повинен піти, мені сниться, що випадають зуби)", - розповіла Ірина, пише "КП" в Україні".

Максим Паперник / Фото: соцмережі

Окрім того зірка згадала, як Паперник запропонував їй зняти кліп на пісню "А я пливу", який у 90-х серед інших відеоробіт виглядав дуже провокаційно.

"Одні тільки змії, які повзуть по мені в кадрі чого варті. І це він вмовив мене з'явитися напівроздягненою на екрані - вперше в історії українського кліпмейкерства. Але мене на зніманнях "А я пливу" особливо вразила історія з рибками. Їх купили штук десять, але простоявши цілий день в банці, рибки одна за одною почали гинути. А Макс відірвав від квітки гербери голівку і через стебло-трубку сидів та піддував повітря єдиній рибці, яка вижила. "Ми її розмножимо в кліпі" - підморгнув Макс. Люди навіть не підозрювали, що в човні плавали не багато рибок, а одна-єдина, врятована Максимом", - поділилася Ірина.

Максим Паперник / Фото: УНІАН

Нагадаємо, українського режисера Максима Паперника не стало 19 лютого. Він помер від раку. Сьогодні з Паперником прощаються у Києві в Покровському монастирі. Як розповів кореспондент ТСН, на церемонію прощання приїхали однокласники кліпмейкера із його дитячими фото.

Також провести талановитого кліпмейкера в останню путь прийшли Ірина Білик, Віталій Козловський. Протягом дня до Покровського монастиря приїдуть також Наталія Могилевська і тренер "Голосу країни-7", продюсер Потап.

Повʼязані теми:

Наступна публікація