Кайлі Дженнер - 22: як наймолодша мільярдерка відсвяткувала день народження

Кайлі Дженнер - 22: як наймолодша мільярдерка відсвяткувала день народження

Кайлі Дженнер - 22: як наймолодша мільярдерка відсвяткувала день народження

Зірка вирушила до Італії.

Найбагатша та наймолодша представниця клану Кардашян-Дженнер Кайлі, яка днями спровокувала чутки про своє весілля, 10-го серпня відсвяткувала 22-річчя.

Як і зазначалося раніше вечірка відбулась на розкішній яхті Tranquility біля берегів Італії.

Знімками з урочистості Кайлі поспішила поділитися і зі своїми шанувальниками.

Так, завдяки світлинам стало відомо, що палуба яхти була прикрашена гігантськими цифрами 22, зробленими з соняшників і гортензій та розсипом білих і жовтих кульок.

Кайлі для заходу обрала "пернату" мінісукню яскраво-рожевого кольору без бретельок.

Не обійшлося і від розкішних подарунків. Так, бойфренд Кайлі, репер Тревіс Скот, який напередодні свята засипав її будинок пелюстками троянд, підніс їй коштовне діамантове колье у вигляді губ. Саме ним реаліті зірка доповнила свій святковий образ.

Також подарунок Дженнер отримала і від своєї однорічної дочки Стормі. На своїй сторінці в Instagram молода мама опублікувала зворушливе відео з дочкою, на якому дівчинка старанно підспівує своїй мамі, яка виконує пісню Happy Birthday.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kylie ✨ (@kyliejenner)

Рідні Кайлі також приєдналися до привітань і засипали наймолодшу представницю клану ніжними словами у соцмережах.

Так, однією з перших молодшу сестру привітала Кім Кардашян, опублікувавши спільну світлину.

Фото: instagram.com/kimkardashian

"Коли я думаю про тебе, я уявляю мудру душу, яка приймає дивні рішення, які завжди точно передають твої справжні думки. Ти завжди настільки впевнена в своїх вчинках, що це не може не викликати захоплення і повагу. Ти живеш як в останній день, і це дуже здорово бачити, що у тебе настільки насичене життя", - написала Кім в Instagram.

Матір Кайлі Кріс Дженнер, з якою вона нещодавно знялася у стильній фотосесії,  також звернулася до дочки зі зворушливими словами, які підкріпила архівними знімками дочки.

Для перегляду фото, гортайте вправо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kris Jenner (@krisjenner)

"Я не можу повірити, що тобі 22. Це найбільша радість і благословення бути твоєю мамою і дивитися, як ти перетворюєшся в таку красиву жінку всередині і зовні. Ти найдивовижніша дочка, сестра, подруга і мама. Спостерігати за тобою зі Стормі було таким чудовим благословенням. Я так пишаюся тобою. Ти дійсно добра душа і справжнє натхнення для всіх. Твоя творчість, щедрість і величезне серце насправді чудові!", - зворушила Кріс.

Нагадаємо, не так давно Кайлі Дженнер з подругами та дочкою відпочивала на островах, звідки радувала шанувальників пікантними знімками у бікіні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація