Кім Кардашян назвала причини розлучення із першим чоловіком після 72-х днів шлюбу

Кім Кардашян назвала причини розлучення із першим чоловіком після 72-х днів шлюбу

Фото: Getty Images

Зірка також прокоментувала розрив молодшої сестри із репером.

Світська левиця Кім Кардашян, яка наразі щаслива мама двох дітей та дружина Каньє Веста, мала у своєму житті швидкоплинний шлюб.

За баскетболіста Кріса Хамфріса реаліті-зірка вийшла заміж у 2011-му, втім вже через трохи більше двох місяців пара подала на розлучення.

Офіційно усі питання екс-подружжя урегулювало у 2013-му. Таку блискавичну історію стосунків тоді називали піар-ходом. Наразі ж Кім пояснила в інтерв'ю Енді Коену, чому так сталося.

Кардашян та Вест / Фото: instagram.com/kimkardashian

"На той момент я думала: "Мені вже 30 років! Краще вийти заміж". Мені здається, багато дівчат переживають подібне, думаючи, що старіють, дивлячись на чужих дітей", - зауважила вона.

Те, що цей шлюб приречений на швидке завершення Кардашян, за її словами, зрозуміла ще під час їхнього із Крісом медового місяця.

Не оминула зірка увагою і розрив своєї сестри Кайлі Дженнер із репером Tyga. Кім наголосила: драми у кінці цього роману не було.

Нагадаємо, нещодавно Кім Кардашян і Каньє Вест відсвяткували шкіряне весілля. У третю річницю взяття шлюбу світська левиця привітала коханого архівним фото та ніжними словами. Пара виховує доньку Норт та сина Сейнта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація