Лідер групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин виконав заповітну мрію шанувальника

Під час концерту "Даруй Добро" музикант вийшов на сцену з хлопчиком з Києва, який зумів побороти рак.

Фронтмен групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин, який назвав позицію Лорак "лузерською", здійснив мрію 17-річного шанувальника творчості колективу, якому вдалося перемогти рак.

На одеському благодійному фестивалі "Даруй добро", основна мета якого – допомогти людям подолати стереотип про невиліковність ракових захворювань, Валерій виконав разом зі своїм фаном Олексієм Цвєтковим дві композиції.

17-річний хлопець із Києва Олексій Цвєтков з шостого класу боровся зі страшним захворюванням – апластичною анемією (гострий лейкоз). Пройшовши безліч етапів лікування і, нарешті, позбувшись від страшного діагнозу, Олексій несподівано для своїх близьких і самого себе відкрив нове захоплення – музику.

Його заповітною мрією був спільний виступ із Валерієм Харчишиним.

Вона здійснилася під час фестивалю – разом з фронтменом "Другої Ріки" на сцені "Даруй Добро" хлопчик виконав одразу дві композиції – "Три хвилини" і "Вже не сам".

Музикант прокоментував спільну роботу з шанувальником.

"Ми дійсно репетирували декілька разів у мене вдома, а потім я вирішив, що все має бути серйозно - взяв гітару у нашого Корадо, посадив Льошу в машину і відвіз до Сергія Беліченка – щоб той показав йому, як йому треба грати "Три хвилини". Один урок і він вже все умів!" - поділився враженнями Валерій.

Сам Олексій розповів, що, крім репетицій, вони з Харчишиним багато розмовляли про життя.

"В принципі, вже на першому прогоні у нас було все готово. Крім репетицій, ми багато розмовляли про життя. Він відкрита, душевна людина. Це мені дуже сподобалося!" - розповів хлопець.

Нагадаємо, "Друга Ріка" зіграла два аншлагові концерти у супроводі оркестру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація