"Друга Ріка" відіграла аншлагові концерти у супроводі оркестру

Частину коштів, зібраних під час виступів, гурт віддасть на допомогу військовим.

Відомий український рок-колектив "Друга Ріка" на чолі із Валерієм Харчишиним дав два гучні концерти разом із оркестром НАОНІ у Національній опері імені Тараса Шевченка.

Такий досвід став першим і, як показали зібрані аншлаги, достатньо вдалим експериментом як для самого колективу, так і для музикантів оркестру.

Українські рокери таким незвичайним виступом досягли своєї головної мети – донести до слухачів унікальність та важливість народного мистецтва, яке, за словами "Другої Ріки", наразі є несправедливо недооціненим.

"Ми просто забули, що існують народні інструменти, якщо молодь слухає рок-музику, то вона слухає винятково гітарні колективи, і не звертає уваги, що поруч з нами є талановиті музиканти, які дуже круто грають, і є на кого рівнятися", - ділиться Харчишин.

Приємною несподіванкою для слухачів стало нове звучання добре відомих композицій, таких як "Незнайомка" , "Так мало тут тебе" у супроводі трембіти, кобзи та навіть української волинки.

Публіку та користувачів соцмереж підкорило проникливе виконання солістом гурту народної пісні "Стоїть гора високая", яке відкрило Валерія для широкого загалу з кардинально іншого боку.

Як і обіцяли музиканти, частину коштів, зібраних під час концертів, буде перераховано на допомогу українським військовим, які постраждали у ході бойових дій.

Нагадаємо, нещодавно "Друга Ріка" зняла гостросюжетний кліп з бійками та і переслідуванням

Повʼязані теми:

Наступна публікація