Макаревич зібрав кошти для дітей, які постраждали від війни на Донбасі

Макаревич зібрав кошти для дітей, які постраждали від війни на Донбасі

Макаревич допомагає дітям з Донбасу

Музикант дав чотири благодійних концерти в Україні.

Лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич, якого у Києві зустріли короваєм та піснями під гітару, допомагає дітям, що постраждали від війни на Донбасі, йдеться у сюжеті "ТСН. День".

Відомий проукраїнською позицією рок-музикант побував з туром у чотирьох містах України, який мав відбутися в листопаді. Тоді концерти відмінили, за офіційною версією, через необхідність медичного обстеження артиста.

Але саме тоді через політичну підтримку України в Держдумі РФ пропонували позбавити Макаревича всіх державних нагород. До того не дійшло, але виконавець не забрав назад жодного свого слова, стосовно України.

На знак підтримки на концертах автор багатьох рок-хітів презентував свою нову роботу – книгу з дитячими казками, написаними  як російською, так і українською мовами. А також організував збір коштів для дітей, що постраждали від війни на сході.

"На кожному концерті ми збирали кошти і на цьому концерті - підуть на засоби гігієни дітям, які постраждали від війни - це я вам обіцяю. І зараз на ваших очах зроблю перший внесок", - прокоментував співак.

Виступ Макаревича став подарунком для захисників України.

На концерт зі шпиталю, де лікують наших поранених на Сході  військових, вдалося привезти кількох хлопців. Світлини українських бійців в компанії легендарного рокера виставили в Мережі. Після виступу артист поспілкувався з бійцями і роздав всім автографи.

Нагадаємо, Ярмольник заступився за Макаревича, якого хочуть вигнати з партії. Музиканта хочуть виключити через політичні погляди.

Андрій Макаревич допомагає дітям, що постраждали від війни на Донбасі

Андрій Макаревич допомагає дітям, що постраждали від війни на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація