Найвідомішій "хуторянці" країни Софії Ротару виповнився 71 рік

Найвідомішій "хуторянці" країни Софії Ротару виповнився 71 рік

Найвідомішій "хуторянці" країни Софії Ротару виповнився 71 рік

Фото: sofiarotaru.com

Її називають легендою естради, її пісенні альбоми розходилися мільйонними тиражами

Сьогодні день народження Софії Ротару. Найвідомішій "хуторянці" країни виповнилося 71. Від сільської дівчини з багатодітної родини до легенди естради - про цікаві факти з життя зірки, розповіли в сюжеті «Сніданку з 1+1».

Її називають легендою естради, її пісенні альбоми розходилися мільйонними тиражами, а концерти нагадували справжній квітковий бум. Стільки подарованих букетів, як у Софії Ротару, за свою кар’єру, напевно не бачив жоден артист. Вона – кумир мільйонів. Натомість ніколи не цуралася свого простого походження, обожнює риболовлю та із задоволенням порається по господарству.

Софія Ротару народилася у Маршинцях Чернівецької області і була другою з шести дітей. У родині всі любили співати. А особливо мелодійно звучала Софія. За це односельці  прозвали її «Буковинським соловейком».

«Завжди вважала, що моє робоче місце – сцена. Я буду співати, допоки живу», - заявляє співачка.

Софії Ротару виповнився 71 рік

Софії Ротару виповнився 71 рік

Софія Ротару рано стала популярною. У  17 – перемогла на Республіканському фестивалі народних талантів. Тоді  її фото надрукували на обкладинці журналу «Україна», який читали в усьому Радянському Союзі. Так її вперше побачив та закохався майбутній чоловік Анатолій Євдокименко. Один для одного вони стали коханням на усе життя.

«Я однолюбка. Я кохала, кохаю та залишуся вірною одній людині - моєму чоловікові Анатолію Євдокименку. Я часто бачу його уві сні і живу лише спогадами про нього», - каже Ротару.

Софія Михайлівна ніколи не боялася експериментів у творчості. Вона перша з радянських співачок вийшла на сцену у штанях. Випробовувала себе в різних жанрах і навіть як рок-виконавиця.

«Труднощі – це дуже добре, вони мене стимулюють, і процес досягнення поставленої мети стає ще більш цікавим», - запевняє співачка.

Сьогодні Софії Ротару - 71! А вона і досі одна з найкрасивіших жінок естради. Шанувальники мріють розгадати секрет її вічної молодості, а він у неї простий.

«Щоб зберегти таку зовнішність надовго, треба постійно вести здоровий, активний спосіб життя, бути позитивно налаштованою до людей та до світу», - переконує Ротару.

Нині Софія Ротару більшість часу присвячує родині. Має двох дорослих онуків – Анатолія та Софію. І зізнається, якби мала шанс почати життя заново, прожила б його точнісінько так само.

Повʼязані теми:

Наступна публікація