Невдалий стрибок в басейн вклав Кошового у лікарняне ліжко

Невдалий стрибок в басейн вклав Кошового у лікарняне ліжко

Разом з іншими учасниками Кошовий готувався до небаченого досі шоу на 1+1

Рентген показав, що у актора хребцева грижа.

Актор Студії "Квартл-95" Євген Кошовий зазнав травми спини під час підготовки до нового екстрим-шоу "Вишка" на каналі "1+1". У ньому зірки стрибають у воду з великої висоти. Кошовий під час тренувань не розрахував свої сили і в актора вилізла травма дитинства, йдеться в ТСН.Особливе.

Євген Кошовий ледь умостився на лікарняному ліжку. Шоумен не думав-не гадав, що йому доведеться прописатися в лікарні. Адже до початку тренувань він вдало пройшов медкомісію.

А ще менше тижня тому його домівкою був басейн. Разом з іншими учасниками Кошовий готувався до небаченого досі шоу на 1+1 і вдень, і вночі.

Один із тисячі стрибків став для Кошового фатальним. Пролетівши 5 метрів із платформи, Євген невдало увійшов у воду та травмував спину.

Спершу з нього всі кепкували. Проте масаж одразу після тренування показав, що Кошовому не до жартів. На ранок йому стало геть зле. Довелося йти до лікарні. Рентген показав, що у актора хребцева грижа. Євгену наклали спеціальний пасок і заборонили тренуватися.

Головний тренер проекту - олімпійський бронзовий призер Ілля Кваша все ж таки сподівається, що Євген іще стрибне.

Доля Кошового тепер у руках лікарів. А його суперники тим часом щодня штурмують вишку. Подивитись, як падають зірки, глядачі зможуть уже в жовтні.

Євген Кошовий з «Кварталу 95» травмував спину прямо на шоу «Вишка»

Євген Кошовий з «Кварталу 95» травмував спину прямо на шоу «Вишка»

Повʼязані теми:

Наступна публікація