Олена Шоптенко пригадала, як у бюстгальтері телефон чоловіка рятувала

Олена Шоптенко пригадала, як у бюстгальтері телефон чоловіка рятувала

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Зірка поділилася кумедними історіями зі свого життя.

Українська хореографиня Олена Шоптенко, яка показала струнку фігуру у купальнику, поділилася з шанувальниками кумедними історіями, які траплялися з нею під час відпочинку.

Приміром, як зізналася Олена, якось їй довелося рятувати телефон чоловіка під час прогулянки на каяках. Знаменитості довелося транспортувати гаджет у спідній білизні.

"Минулої поїздки ми з чоловіком пішли плавати на каяку, але різко піднявся вітер і нас перевернуло хвилею. Чоловікові довелося плисти поруч до самого берега, тому що вдвох ми вибратися не могли, а у мене була важлива місія зберегти в ліфі його телефон", - розповіла Шоптенко.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Та, як виявилося, це не єдина смішна історія, яка траплялася з подружжям у відпустці. Так, зараз Олена та її чоловік Олексій перебувають на морі. І, як розповіла танцівниця, її коханому дуже була потрібна світлина з пультом. У морі.

"Цього разу ми потягли з собою на скутер пульт від телевізора, бо Олексію потрібна була фотографія з пультом! В результаті і пульт, і телефон залишилися цілими  і неушкодженими, чого не скажеш про працівників човнової станції, у яких тепер є історія про двох туристів з пультом від телевізора на скутері", - розповіла Олена.

Фото: instagram.com/kzmr_mlvch

Нагадаємо, що днями граційна Олена Шоптенко показала стрункі ніжки на тлі моря. Хореографиня опублікувала фото з відпочинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація