"Останній москаль" встановив неймовірний рекорд в Інтернеті

"Останній москаль" встановив неймовірний рекорд в Інтернеті

"Останній москаль" продовжує встановлювати рекорди / Фото: mvs.gov.ua

Серіал зібрав у Мережі понад три мільйони переглядів.

Телесеріал "Останній москаль" - патріотична україномовна комедія, виробництва "1+1 продакшн", створена українською командою за участю українських акторів не тільки зібрала рекордні рейтинги телеперегляду в ефірі "1+1".

Відеоперегляди "Останнього москаля" на сайті і YouTube каналі "1+1" зібрали рекордні 3 мільйони 268 тисяч 860 переглядів за п'ять днів. Тільки першу серію серіалу в Інтернеті подивилося понад 924 тисячі 137 людей. Також в день прем'єри "Останній москаль" був топ-трендовим пошуковим запитом в Україні.

Нагадаємо, серіал "Останній москаль" став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг першої серії становив 10,6%, частка ― 27,7%, на другій серії рейтинг збільшився до 14,1%, частка до 36,4%. Середні показники двох серій: рейтинг ― 12,6%, частка ― 32,6%.

"Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричним складником і колоритом проект.

"Останній москаль" продовжує встановлювати рекорди / Фото: mvs.gov.ua

У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи. Режисером комедійного серіалу став Семен Горов. У головних ролях – актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук.

Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, працівник "1+1 продакшн", автором сценарію - Микола Куцик, також з "1+1 продакшн". Саундтрек до серіалу "Твоя порядність така спокуслива" створила група Kozak System.

Дивіться патріотичний серіал "Останній москаль" з понеділка до четверга одразу по дві серії о 21:00 на каналі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація