Шанувальники MONATIK звернулися до Зеленського

Шанувальники MONATIK звернулися до Зеленського

Фани мультиартиста просять присвоїти йому почесне звання.

На сайті офіційного представництва президента України з'явилася петиція від шанувальників мультиартиста MONATIK з проханням присвоїти йому звання "Народного артиста України".

Автор петиції Володимир Болтян з міста Новоукраїнка (Кіровоградська область) разом з дружиною вважають, що після такого масштабного шоу на НСК "Олімпійський" і розвитку української музики у світовому масштабі, MONATIK заслуговує звання "Народний артист України".

"Давно вже не секрет, хто такий Дмитро Монатік. Популярність цього артиста є найвагомішою і знаковою серед співаків нашої країни і далеко не останньою у всьому світі. Почесне звання "Народний артист України" повинні надавати ми, громадяни України, носії влади. Давайте разом підтримаємо улюбленого співака і підкажемо нашому президентові, що давно вже пора нагородити улюбленця мільйонів 100% заслуженою нагородою", - йдеться в тексті петиції від шанувальників MONATIK.

Концерт MONATIK на НСК "Олімпійський" / Фото: прес-служба MONATIK

Підписати відповідну петицію можна за посиланням.

Зауважимо, що 1 червня MONATIK дав масштабне шоу "LOVE IT ритм" на НСК "Олімпійський", яке відвідало понад 55 тисяч шанувальників. До речі, цей концерт виконавця відвідав і президент України Володимир Зеленський.

Повʼязані теми:

Наступна публікація