Світлана Лобода випустила українськомовну пісню

Світлана Лобода випустила українськомовну пісню

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Прем'єра відбулася напередодні концерту артистки в Одесі.

Співачка Світлана Лобода, яка днями анонсувала вихід другої за рахунком українськомовної пісні, сьогодні потішила фанів новинкою.

Артистка представила свіжий трек під назвою Indie Rock (Vogue), який вийшов одразу декількома мовами – українською та російською. Це друга за рахунком українська пісня у репертуарі виконавиці.

Спочатку пісня мала вийти під назвою Vogue, проте артистка передумала:

"Сьогоднішня прем'єра для мене - особлива. У ній все трішки вперше. Вперше я випускаю реліз одразу двома мовами – російською та українською. Вперше ви допомагаєте з вибором назви - і я вирішила об'єднати їх разом. Вперше я так довірилася режисеру Інді Хаїт, з яким працювала вперше і він оголив мене до самої суті", - прокоментувала прем'єру Лобода.

Вже зовсім скоро артистка пообіцяла представити видовищний кліп, знятий ізраїльським режисером Інді Хаїт, з яким артистка познайомилася декілька років тому. До слова, режисер відомий українцям за кліпами для Тіни Кароль "Скандал", "Хороший парень".

Нагадаємо, що вже завтра, 14 серпня, Світлана Лобода вперше за останній час дасть концерт в Україні. Співачка виступить в одному з нічних клубів Одеси.

Зауважимо, 2017 року артистка поїхала до Росії, де наразі живе та працює. До переїзду виконавиця дала інтерв'ю російському Першому каналу, у якому поскаржилася на погрози українських радикалів і журналістів. Востаннє Лобода виступала в Україні на закритій вечірці в Києві у березні цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація