"Ти тепер мій ангел": Віктор Павлік прокоментував смерть сина

"Ти тепер мій ангел": Віктор Павлік прокоментував смерть сина

Фото: facebook.com/vpavlik100

Павло Павлік пішов з життя у 21 рік.

Український співак Віктор Павлік прокоментував смерть свого молодшого сина Павла Павліка.

На сторінці у Facebook виконавець розмістив відео з молитвою, яке підписав: "Спочивай з Богом, синку, ти тепер мій ангел. Амінь".

Слова співчуття співаку висловило багато зіркових колег та друзів. "Дуже-дуже обіймаю. Хай Паша з миром спочиває, ангелочок", - написала співачка Марія Бурмака.

"Прийми, Вітя, мої щирі співчуття... Царство Небесне твоєму синочку ... Вічна пам'ять..." – висловила слова співчуття народна артистка України Алла Кудлай.

Віктор Павлік з сином Павлом / Фото: facebook.com/vpavlik100

Нагадаємо, що на 22-му році пішов з життя молодший син Віктора Павліка, 21-річний Павло. 2018-го року у хлопця діагностували саркому хребців.

За словами батька хлопця, все почалося з проблем з ногами. Хвороба з'явилася зненацька.

У середині червня Павло розповідав, що переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії, але хвороба не відступила. Врешті хлопець вирішив припинити лікування, оскільки воно не давало результату.

Останні дні свого життя хлопець провів у хоспісі. Як розповідала його мама, ексдружина Павліка Лариса Созаєва, вона багато говорила з Павлом про смерть. І хоча хлопець припиняв лікування, він не здавався і боровся з хворобою до останнього.

Повʼязані теми:

Наступна публікація