У США помер зірка серіалу "Твін Пікс" Волтер Олькевич

У США помер зірка серіалу "Твін Пікс" Волтер Олькевич

Фото: hollywoodreporter.com

Останні 20 років актор боровся із проблемами зі здоров'ям.

Відомий американський актор Волтер Олькевич у віці 72 років пішов із життя у своєму домі в Лос-Анджелесі.

Про це із посиланням на його сина Зака Олькевича повідомляє Hollywood Reporter.

Зазначається, що знаменитість останні 20 років боровся із проблемами зі здоров'ям та переніс серію операцій на коліні, через які опинився прикутим до ліжка та був змушений зробити перерву в акторській діяльності.

Олькевич дебютував в кіно в 1979 році, зігравши невелику роль у комедійному бойовику Стівена Спілберга "1941". Всього актор знявся в майже сотні фільмів та серіалів, зокрема в Making the Grade (1984), The Big Picture Крістофера Геста (1989), "Стюарт рятує свою сім'ю" (1995) і Par 6 (2002).

Найбільше зірка відомий своєю роллю бармена-сутенера Жака Рено у перших двох сезонах серіалу "Твін Пікс" режисера Девіда Лінча та пріквела "Твін Пікс: Крізь вогонь". Він також з'явився у третьому сезоні "Твін Пікса", який вийшов у 2017 році.

Як повідомлялося, легенда американського ток-шоу Ларрі Кінг помер 23 січня у віці 87 років. За три тижні до цього ведучого госпіталізували з COVID-19 до лікарні в Лос-Анджелесі. Смерть теле- та радіозірки настала після багатьох років проблем зі здоров'ям, зокрема, боротьби з раком легенів і простати, а також коронавірусу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація