Вагітна Фреймут влаштувала суперечку через платний вхід до Лаври

Вагітна Фреймут влаштувала суперечку через платний вхід до Лаври

Вагітна Фреймут влаштувала суперечку через платний вхід до Лаври

Фото: instagram.com/freimutolia

Зірку обурила необхідність придбання квитка для відвідування заповіднику.

Телеведуча Ольга Фреймут, яка наразі чекає на третє маля, посперечалася із охоронцем на вході до Києво-Печерської Лаври.

У своєму фотоблозі зірка "1+1" оприлюднила відеофрагменти свого спілкування із персоналом історико-культурного заповідника.

Ведуча проекту "На ножах-2" разом із старшою донькою Златою не змогла безкоштовно потрапити в Києво-Печерську лавру для того, щоб помолитися.

"Так хотіли зі Златою до Плащанички. На вході до Лаври - охорона. Квитки потрібно купувати. Відколи у Бога є продюсери?" - обурилася телеведуча.

Ольга поцікавилася вартістю квитка у відвідувачів монастиря, вона складає 35 гривень (за версією працівника – 25 гривень).

 При цьому аргументом охоронця було те, що Лавра – заповідник, а ведучої – що завжди помолитися можна було безкоштовно.

Зазначимо, зірка та охоронець поводилися стримано.

У коментарях прихильники розділилися на два табори: тих, хто підтримує позицію Ольги та тих, хто став на сторону працівників Лаври.

Нагадаємо, у грудні 2016-го року Ольгу Фреймут побив директор м'ясокомбінату у Хмельницькому. Цей інцидент спровокував гучні обговорення у Мережі після оприлюднення відповідного випуску програми "Новий інспектор Фреймут.Міста".

Повʼязані теми:

Наступна публікація