"Весняна" Наталія Могилевська здивувала зміною іміджу

"Весняна" Наталія Могилевська здивувала зміною іміджу

Співачка обрізала волосся.

Українська популярна співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно показла архівне фото з Зеленським, наразі здивувала своїх шанувальників зміною іміджу.

Зірка на своїй сторінці Instagram поділилася світлиною, на якій позує з новою зачіскою в надзвичайно ніжному і весняному образі.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Весна - нова стрижка. Вам як більше подобається? Довге або коротке?" - підписала фото співачка.

Такі зміни прийшлися до душі фанам артистки. Багато хто в коментарях зазначив, що з новою зачіскою співачка виглядає більш свіжішою та молодшою.

"Супер. Ви тут дуже ніжна! Справжня весна. Не дарма цю пісню співали "я весна...",  "Наталіє, ви все молодієте і гарнішаєте, як душею, так і тілом! Я рада за вас!", "Вам дуже личить, фото дихає весняною свіжістю", - коментували знімки зірки шанувальники.

А сама Могилевська зазначила, що зміни у зовнішності, насамперед, пов'язані з внутрішніми змінами.

"Перш за все змінилася я, а, як наслідок, мій імідж, моя зачіска, вбрання, і звичайно ж моя музика. Якщо ти стоїш на місці, ти вмираєш як особистість і як артист, адже все наше життя це постійний рух до чогось нового, до чогось світлого, це постійний процес змін, ось і з моєю зачіскою сталося те ж саме", - прокоментувала нову стрижку співачка.

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська вперше зізналася, яку нову освіту отримує.

Повʼязані теми:

Наступна публікація