Виконання гімну Джамалою викликало суперечки у Мережі

Виконання гімну Джамалою викликало суперечки у Мережі

Джамала вклала всю душу у виконання гімну / Фото: vk.com

Сама співачка своїм виступом дуже задоволена.

Після бою Кличка-Повєткіна інтернет-користувачі обговорювали не лише бій, а й виконання гімну Джамалою, повідомляє ТСН.Особливе.

Багато кому не сподобалося ані манера співу, ані голос, що зривався, ані те, що співала вона акапельно. Користувачі наголошували, що гімн - не та пісня, з якою варто експериментувати. І додавали, краще б заспівав Олександр Пономарьов або ж Злата Огневич, чи Руслана, яка, до речі, вже одного разу співала гімн перед боєм Володимира Кличка.

Сама ж Джамала в розмові зізналась, ще ніколи у своїй кар'єрі не отримувала стільки компліментів з приводу виступу. І своє виконання гімну України вважає одним з найкращих.

"Я хотіла вкласти в кожне слово стільки любові, стільки віри. І в свого боксера. Щоб це могла зрозуміти навіть людина, яка не розуміє українську мову. Я переглянула досить багато гімнів перед тим, як виконувати. І я можу сказати, що це одне з кращих виконань гімну, яке я коли-небудь бачила", - заявила співачка.

Нагадаємо, у новому кліпі на пісню "В осені твої очі" Джамала постала не тільки у весільній сукні, але й з новою зачіскою – довгими романтичними локонами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація