Володимир Остапчук розлучається з дружиною

Володимир Остапчук розлучається з дружиною

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Подружня пара перебувала у шлюбі 12 років.

Популярний ведучий та учасник проєкту "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який ще нещодавно ділився радісними сімейними фото, наразі розлучається з дружиною Оленою Войченко.

Спочатку в Мережі з’явилася офіційна інформація з Подільського районного суду міста Києва, де зазначено, що Володимир кілька днів тому, а саме 22 жовтня подав позов на розірвання шлюбу. Відповідачем у справі визначено Олену.

Фото: court.gov.ua

Своє розставання пара також офіційно підтвердила виданню Viva! 

"У Мережі з'явилася інформація про наше розлучення. Так, це правда. Життя непередбачуване і так трапляється. Щиро сказати, ми не хочемо виносити наші особисті взаємини на загальний огляд. Ми особливо трепетно ​​оберігаємо наш особистий простір, адже у нас двоє чудових дітей. Між нами роки міцних стосунків і дружби, підтримки і партнерства, спільних подорожей, життя на дві країни, що далеко нелегко, і багато іншого. Час, який ми провели разом ми згадуємо з вдячністю, а в майбутнє дивимося по-новому. Поки це все, що ми хочемо сказати, і просимо з повагою ставиться до нашого рішення і до цієї ситуації", - йдеться у заяві пари.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Що стало причиною такого рішення подружжя, наразі невідомо.

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Олена одружилися 12 років тому. У подружньої пари є двоє дітей: дочка Емілія та син Еван-Олександр, який з'явився на світ у березні минулого року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація