Вызывает мороз по коже. "Бумбокс" зірвав аншлаг у Києві

Вызывает мороз по коже. "Бумбокс" зірвав аншлаг у Києві

Фото: Дмитро Шитко

Група виступила в столиці, представивши свій останній альбом.

Для "Бумбоксу" виступ на одному з головних і найбільших майданчиків України - це уже не виклик, а звична річ. І цього листопада, на презентації публіці міні-альбому "Голий король", хлопцям вдалося зібрати не просто аудиторію, - а свою велику сім'ю в залі.

Власне розпочали вони свій виступ із головної і однойменної пісні із нової роботи, розкачавши зал. Приємно було чути, що люди підспівували фронтмену Андрію Хливнюку, попри те, що пісня - відносно нова. Продовжили музиканти також однією з останніх пісень - "Сталеві квіти". Проте справжнє шаленство почалося за деякий час - під "Рок-н-рол". На цій пісні відчулася неймовірна взаємодія групи з публікою. Коли вгору здійнялися тисячі рук, зі сцени почулося "Красавчики!". Що ж, було і справді красиво - у єдиному пориві.

За рок-н-ролом пішли ліричні "Вахтерам". Було б дивно, якби зал не супроводжував її потужним хором. Звісно, цю пісню знають і не надто знайомі з творчістю групи люди. Дівчата плакали, хлопці надривали голоси, догори піднялися руки з ліхтариками - все за класикою.

На "Та что" Хливнюк назвав київських глядачів "найфантастичнішою публікою", що також не дивно, оскільки знову його супроводжували тисячі голосів.

Відрив на "Поліні", "Болєльщіку" (ця пісня має стати справжнім суперхітом, це однозначно) й "Вечір в Ріо" зрештою був композиційно втихомирений акустичним виконанням пісні "Пепел".

А потім рок-н-рол знову відновився на "Наодинці" й плавно перетік у хітові "Квіти в волоссі" та "Люди". На цій, 23 пісні, стало зрозуміло, що концерт добігає кінця. І справді - музиканти пішли зі сцени, та не змусили публіку довго викликати їх тупотінням по підлозі, оплесками, викриками - за хвилину вийшли на біс, щоб зіграти "Кохану", "Звезды не ездят в метро" й побажати доброї ночі переспівом "Скрябіна" - "Спи собі сама". 

Це була запальна суміш року, ритм-енд-блюзу, реґі, фанку й бозна-чого ще. Не завжди на концертах можна спостерігати за такою віддачею усіх учасників групи. А тут - справді якісне й фірмове шоу. Проте, що важливо, без лоску й відстороненості, як це часто буває на виступах закордонних супергруп. "Бумбокс" вийшов з душею, й душевно був прийнятий багатотисячним "Палацом спорту". Це той момент, коли лишаєш зал, відчувши, як щойно провів неймовірні дві з половиною години просто зі своїми людьми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація